Kind  Relatie  Anderen  Globe  Toekomst 

KRAGT training is een krachtige groepstraining voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De training geeft kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor het ook contact met anderen verbetert. Dit vergroot de weerbaarheid, sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen. Want voor jezelf opkomen kan je leren!

De training is gebaseerd op het systemisch gedachtengoed. Dit betekent dat ervan uitgegaan wordt dat een kind in verschillende systemen beweegt en dus meer meeneemt dan alleen zichzelf. Denk bv aan zijn/haar plaats in het gezin, op school, de sportclub, vrienden, etc. In de training leer je hoe je zelf meer invloed kan hebben op wat er gebeurd, op wat je denkt en hoe je je gedraagt. (Hoe blijf je bij jezelf.) En welk effect dat heeft op jou, op de anderen en op je eigen ontwikkeling, nu  en in de toekomst.

In de training wordt veel gebruik gemaakt van creatieve werkvormen. De kinderen kunnen dus lekker aan de slag en hoeven zeker niet twee uur stil op hun stoel te zitten.

 

Herken je dat je kind zich soms buitengesloten voelt, moeilijk z'n grenzen aan kan geven en moeite heeft met gevoelens van teleurstelling, verdriet of boosheid? Meld je dan nu aan.

 

De kosten van een KRAGT training bedragen €160,- per kind. We komen gedurende 5 weken, elke week, 2 uur samen. In de training is plaats voor 6 kinderen. De training wordt op verschillende locaties gegeven. Kijk in de agenda voor data en locaties.

 

Ouder & Kind KRAGT Workshop

Jaarlijks vindt er een ouder & kind KRAGT workshop plaats.

In een zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur, doen we een aantal oefeningen van de KRAGT training. Als ouder begeleid je je kind tijdens de oefeningen, maar neem je hier zelf ook actief aan deel.

De kosten voor deze workshop zijn €96,- in totaal voor ouder & kind.

Wil je weten wanneer de volgende Ouder & Kind KRAGT plaatsvindt, kijk dan in de agenda en/of meld je aan.

 

"Kunnen we hier geen club van maken? Dat we het elke week blijven doen?"

Sophie, 10 jaar

"Ik vond het leuk om te horen dat andere kinderen hetzelfde moeilijk vinden als ik."

Olivia, 11 jaar